Friday, October 30, 2015

Dimyat Gold




DİMYAT GOLD firması yurtiçi ve yurt dışından besin değeri çok yüksek olan kuinoa (beyaz, siyah ve kırmızı, kuinoa unu, kuinoa flakes), yabani pirinç, siyah pirinç, amaranth, chia, börülce, basmati ve maş fasulyesi  gibi çeşitli ürünleri portföyünde bulundurmaktadır. Bu tip ağırlıklı olarak pirinç, bakliyat ve süperfood olarak adlandırılan ürünler dünyada çok iyi tanınmakta ve uzun yıllardır yaygın olarak kullanılmaktadır. Dünyada bu kadar tanınan  ve rağbet gören bu ürünler ülkemizde henüz yeni keşfedilmeye başlanmıştır. Genel popülasyonun yanı sıra  içeriğinde sporcuların sağlık ve performanslarına katkı yapacak mineral ve vitaminleri barındıran bu süper besinleri Türkiye’de tüketiciye Dimyat Gold tanıştırmıştır. 

Hammadde temininden tüketiciye ulaşana kadar geçen süre içerisinde ürün kalitesi ve güvenliği için risk oluşturabilecek bütün noktalarda gerekli önlemleri alarak en yüksek kaliteye ulaşmak ve güvenilir nitelikte ürün sunmak DİMYAT GOLD'un ana hedefidir.


DİMYAT GOLD'un tüm paketlediği ürünlerin tüketiciler tafarından beğenilerek tercih edilmesi personelin gurur kaynağıdır.




No comments:

Post a Comment